Searching...
9.23.2013
Lamaw - Inclination Of Repugnant Dismemberment 2010

Lamaw - Inclination Of Repugnant Dismemberment 2010






















Lamaw - Inclination Of Repugnant Dismemberment
Brute!Productions 2010
http://www.myspace.com/lamawboar

01 Self Abortion       
02 Massive Killing       
03 Room For Perverts       
04 Menu Of Torture       
05 With The Cunt       
06 Disgust Murder       
07 Hunger Of Flesh   
08 Victimized The Blind       
09 Crispy Pussy   

Scene Death Metal Philipina kayaknya semakin menambah Stok bandnya nich, seperti nama Lamaw yang dijadwalkan juga bakalan turut meramaikan kancah Death metal dinegeri yang Masih diguncang Kerusuhan Demokrasi-nya itu. dari daerah Panabo, Davao del Norte, kita coba mengenal band Death Metal Brutal ini yang aktif sejak 2005 lalu dengan dikenalkan dengan demo " Pleasure of Putrid Flesh " rilisan tahun 2007 serta materi split dengan Fleischwald, Vaginal Penetration, Taenya, dan Magoot Ejaculation, kini ditahun 2010 mereka berhasil melempar full album pertamanya bertajuk " Inclination Of Repugnant Dismemberment " keluaran label brutal asal Thailand, Brute!Productions. sebuah gempuran brutal death metal yang sangat mengingatkan gw akan Konsep Brutal death metal as New comer dari scene Indonesia, Yupz, Komposisinya memang terdengar Garang, namun sayang masih terdengar belum Matang en maksimal mereka persembahkan disini, musiknya pun kerap terdengar Monoton en lama2 juga bikin Boring. Guttural Growling Vokal yang Depth-nya paling mendominasi disini tanpa menggunakan Pattern Vokal yang cuman mengerang erang aja dan sepertinya tanpa lirik, coz cuman terdengar jelas Urrrgggg uurrgghhh hwe he he, Permainan drumnya masih belum terasah secara Maksimal dalam memainkan instrumennya, sehingga terliat permainannya naik turun en juga sering terdengar Kedodoran, yach fenomena seperti ini juga kerap gw saksikan discene Indonesia tentang band2 New comer-nya aja, Komposisinya musiknya masih belum memiliki struktur yang jelas arahnya selain cuman memainkan Komponen yang mereka anggap sebagai karakter Death Metal didalam Fikiran masing2 member dengan kata lain masih belum terasah dengan cukup baik, well kalo dikarya2 mereka berikutnya tetep belum ada suatu perubahan, tentunya akan sangat sulit buat band ini memainkan sesuatu yang dasyat, but we still wait it next !! ada 9 lagu yang satu sama lain selalu memainkan part yang hampir memiliki kesamaan. Brutal Death Metal dengan sentuhan kental Slam Groovy yang menjadi Karakter Impian mereka membentuk band yang memiliki nama yang " Unik " ini, padahal nama Pertama band ini cukup gahar " Deformity of Flesh " koq tiba2 diganti menjadi Lamaw ini ?? well, masih suka dengan band Death Metal dengan Slam Groovy sana sini ( yang cenderung Bikin Boring ) lewat balutan Vokal Guttural en Sedot ( WC ) he he he yang mendominasi ala Uurrgg Urrggghh doang ??? elo mungkin bisa coba mendengarkan karya mereka ini.

Death Metal Scene Philippine Stock think progressively increased his band nich, such as names that are scheduled Lamaw also helped to enliven the scene going in the land of Death metal that is still shaken by her it Riot Democracy. from the area Panabo, Davao del Norte, we try to know the band Brutal Death Metal is active since 2005 and introduced to the demo with "Pleasure of putrid Flesh" release in 2007 and split material with Fleischwald, Vaginal Penetration, Taenya, and Magoot Ejaculation, now in 2010 they managed to throw his first full album titled "Repugnant Dismemberment Of Inclination" brutal label output from Thailand, Brute! Productions. an onslaught of brutal death metal that is very reminiscent i would Concepts Brutal death metal scene as New Comer of Indonesia, Yupz, composition is indeed sound Garang, but unfortunately still have not heard their maximum en Matang present here, his music too often sounds monotonous en lama2 also make Boring . Guttural Vocals Growling the depth of his most dominating here without using the Vocal Pattern aja cuman moaned and groaned like without the lyrics, coz cuman audible Urrrgggg uurrgghhh Hwe he he, Games drums are still not Maximal honed in playing his instrument, so playing up and down terliat en also often heard oversized, yach this phenomenon is also often seen discene gw Indonesia about its band2 New Comer wrote, his musical compositions still lacks a clear structure plays a direction other than cuman components they perceived as the characters in mind masing2 Death Metal member with the word others still have not honed well enough, well if their next dikarya2 tetep yet there is a change, would be very difficult for the band to play something terrible, but We still wait it next! there are 9 songs to each other has always played a part which is almost similar. Brutal Death Metal with a touch of thick Slam Dream Character Groovy which they formed a band that has the name "Unique" is, when the band first name is quite gahar "Deformity of Flesh" koq tiba2 Lamaw changed to this? well, still like the band Death Metal with Groovy Slam here and there (which tended to Make Boring) by wrapping Guttural Vocal en Suck (WC) he he he who dominates the style of Uurrgg Urrggghh doang? elo maybe they could try to listen to this masterpiece.

0 komentar: