Searching...
9.23.2013
The Binary Code - Priest EP 2010

The Binary Code - Priest EP 2010






















The Binary Code - Priest ' Ep
Indiependen Release 2010
http://www.myspace.com/thebinarycodenj

01 Priest       
02 Encircled       
03 Ocean of Light


sepertinya masih belum hilang ingatan gw akan kedasyatan Ep sebelumnya " Suspension of Disbelief " ditahun 2008 band asal Bergen County, New Jersey yang terbentuk sejak 2004 lalu masih tetep memukau dengan Gempuran Progressive Technical Death Metal-nya. kendati kerap bongkar pasang formasi, kini dalam tubuh band diisi oleh 3 manusia Gilanya, Michael Apprich - Vocals Jesse Bartholomew Zuretti - Guitar, Vocals dan Umar Fahim - Drums, Percussion serta dibantu additional session bass dari Brett Bramberger yang sekarang masih sibuk diberbagai band seperti Biclops, The Postman Syndrome, East of the Wall, serta Day Without Dawn. Ep yang cuman menyuguhkan 3 lagu terbaru yang mereka aransemen matang dengan teknik yang lebih Dinamis sehingga gw mesti berulang ulang untuk bisa menikmati teknik2 yang dimainkan dilagu2 ini asli emang dasyat!!. " Priest " memang tepat menduduki di urutan terdepan, dengan Lick Riff Rumit menjadi karakteristik beat lagu ini dimainkan, Breakdown and Downtune sound! Deep Grunt Vokill serta Scream Vokal lebih ke warna band Deathcore era kini. permainan Drummer Umar Fahim terdengar memang luar biasa mengimbangi skill gitaris Jesse menjadi lebih Intens. lebih gila lagi saat memasuki Track ke-2 " Encircled " skill talenta band semakin memamerkan kegilaannya disini. Cryptosy meet Beneath The Massacre trus dipaksa Disetubuhi oleh Origin hwe he he, Fast, technical and Downstrokes !! " Ocean of Light " pada Track awalnya lebih menampilkan permainan yang lebih bergaya Doom hingga Funeral doom banget ( jadi Boring yaaa ) trak ini, lho??? koq jadi beda banget dengan 2 track sebelumnya. apa mungkin mereka udah keabisan ide kali?? kayaknya track ke-3 ini menjadi track yang mengecewakan buat Gw, padahal gw udah kadung jatuh cintrong dengan track sebelumnya, sialan!, Masih diproduksi secara Independen, rilisan kali ini dihadirkan dengan rada special dengan edisi special yang menggunakan hand-made Super-Special CD edition Jewel Case yang disitu dibubuhi Tandatangan 4 personilnya yang terbatas cuman untuk 25 Copy saja.wah ada ada aja nich. tapi saran gw untuk Ep ini, elo mending dengerin aja track 1 & 2, begitu Track 3 elo lewati aja, ini agar elo ga ngerasa kecewa sebagai penggemar technical Death Metal yang Intens. cukup senggangkan waktu elo selama 10:31 menit untuk menikmati permainannya.

apparently still has not lost his mind I will Horrific earlier Ep "Suspension of Disbelief" in 2008 the band from Bergen County, New Jersey which was formed since 2004 and still keep amaze with incursions Progressive Technical Death Metal him. although often apart pairs formation, is now in the body of the band filled by 3 men crazy, Michael Apprich - Vocals Jesse Bartholomew Zuretti - Guitar, Vocals and Omar Fahim - Drums, Percussion and assisted additional bass from Brett Bramberger session that is still busy in various bands such as Biclops, The Postman Syndrome, East of the Wall, as well as Day Without Dawn. Presenting the only Ep 3 songs of their new arrangements are more mature with Dynamic techniques so that I must again and again to enjoy this songs technic who played the original still terrible!. "Priest" is exactly occupy at the forefront, with Riff Lick Complicated become characteristic beat of this song is played, Breakdown and Downtune sound! Deep Grunt Scream Vocal Vokill and more into the color era deathcore band now. Drummer Omar Fahim game sounds really amazing guitarist Jesse offset the skill becomes more intense. even crazier when entering into the Track-2 "Encircled" skill talent showcased the band more madness here. Beneath The Massacre Cryptosy meet then forced fuck by Origin Hwe he he, Fast, technical and Downstrokes! "Ocean of Light" on the track was originally more a more stylish display the game until Funeral Doom really (so Boring yaaa) of this contract, you know? so very different with 2 tracks previously. what they probably already emptys idea time? I think this 3-track into a track, which is disappointing for me, when I've fallen in love over with the previous track, damn it!, Still produced in the Independent, the release times is presented with special with special editions that using a hand-made Super-Special CD Jewel Case edition that there spiked Signature 4 personnel are limited to 25 copies saja. there only. but I advice to this Ep, you must listen only track 1 & 2, so skip Track 3, This for You not feel disappointed as a fan of technical death metal that Intense. elo senggangkan enough time for 10:31 minutes to enjoy the game.

0 komentar: